Thursday, February 3, 2011

McLaren MP4-12C a intrat in productie


     Constructorii britanici au inceput anul 2011 in forta. La scurt timp dupa anuntul facut de Noble, oficialii McLaren au iesit in fata presei si au declarat ca sasiul numarul 001 al modelului MP4-12C a intrat pe linia de productie.
     Noul bolid McLaren va fi produs in Working, Anglia, intr-un centru in care oamenii lui Ron Dennis au investit peste 40 de milioane de lire. Responsabilii de acest proiect au anuntat si target-ul de vanzari al bolidului britanic : 1000 de masini. Cred ca englezii sunt un pic prea optimisti, avand in vedere ca masina lor se avanta intr-un segment in care Ferrari, Lamborghini si Mercedes-Benz au deja o cota importanta.
     Daca sunteti interesati de acest model, va informez ca pentru 229.000 dolari primiti 600 CP scosi dintr-un propulsor V8 bi-turbo de 3.8 litri. Prin intermediul cutiei de viteze cu 7 trepte 'Seamless Shift Gearbox' (SSG), MP-ul ajunge la 100 km/h in mai putin de 3 secunde si se opreste la 320 km/h.
     Odata cu anuntul intrarii in porductia de serie, cei de la McLaren au aratat si cateva poze cu primul sasiu de MP4-12C.



     Odata cu aceste fotografii, a fost prezentat si filmuletul pe care l-am pus intr-un post anterior : 'Why should I buy this car?'


     Urmatoarele fotografii sunt mai vechi, dar nu-s de lepadat.








[Sursa : Autoblog]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...