Thursday, February 10, 2011

Team Lotus la Valencia


     In sfarsit, in Formula 1 s-a intors legendarul 'Team Lotus'. Din pacate, factorul economic a avut prim-plan si de aceasta data, iar mostenirea celebrei echipe a lui Colin Chapman s-a rupt in doua bucati. Rusine, Bernie Ecclestone!
     Astfel, desi britanicii au primit dreptul de a folosi numele 'Team Lotus', cealalta echipa ce poarta insemnul Lotus a primit dreptul de a folosi legendarele culori negru-auriu. Geniala miscare din partea omului care se afla in spatele Genii Capital (firma care a preluat o mare parte din actiunile Renault la noua echipa Lotus-Renault), nimeni altul decat Cezarul Formulei 1 : Bernie Ecclestone. Cu toate acestea, echipa britanica, fosta Lotus Racing, actual Team Lotus, si-a creat o puternica imagine in jurul altor doua culori ale brandului Lotus : galben-verde. Si trebuie sa precizez ca bolidul pregatit de Team Lotus pentru 2011 arata absolut genial. Daca nu ma credeti, puteti admira T128-ul in filmuletul de mai jos.


     Mai jos o sa va arat cum intentionau sa-si vopseasca cei de la Team Lotus masinile pentru 2011. Aveau de ales intre a-i aduce un omagiu lui Emerson Fittipaldi, campion cu echipa britanica, sau lui Ayrton Senna, care a readus echipa in prim-plan in anii 1985-1987.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...