Friday, February 11, 2011

To the Power of 12


     Americanii de la Road & Track au facut anul trecut un drive-test foarte, foarte interesant. Pentru acest comparativ au ales patru masini, apropiate ca putere, dar total diferite ca filosofie. Toate masinile au peste 500 CP, obtinuti din motoare cu 6, 8, 10 si 12 cilindri.
     La categoria 6 cilindri, avem in prim-plan Porsche 911 Turbo S, cu ai sai 530 CP obtinuti dintr-un motor boxer bi-turbo. Daca adunam inca 2 cilindri, in competitie intra Corvette Z06, ce stoarce din al sau V8 505 CP. Cu 10 cilindri se prezinta cel mai performant Audi de strada, care nu mai are nevoie de prezentare : Audi R8 V10. Ultimul bolid inscris in acest comparativ este gentleman-ul Aston Martin Vantage RS, care aduce cu el nu mai putin de 12 cilindri.
     Daca sunteti interesati de rezultatele acestui test, ar trebui sa aruncati o privire peste acest articol.

     Eu deja mi-am ales podiumul : Porsche 911 Turbo S - locul 1; Audi R8 V10 - locul 2; Aston Martin Vantage RS - locul 3. Daca aveti alta parere, puteti lasa un mesaj la sectiunea comentarii.



P.S. 1 : Fiecare link de mai sus are propriul articol, asa ca n-ar strica sa irositi 5 click-uri (unul pentru comparativ si cate unul pentru fiecare masina)
P.S. 2 : Este disponobil si un PDF cu datele comparative ale celor 4 bolizi. Il gasiti aici.





[Sursa : Road & Track]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...