Monday, April 13, 2009

The Fast and The Furious 4

Iata ca a aparut si la noi mult asteptatul film, si am observat un lucru destul de ciudat. Pe langa revenirea in distributie a actorilor Vin Diesel, Paul Walker si Michelle Rodriguez am remarcat ca in acest film s-a pus accentul pe batranele doamne ale Americii. Si aici ma refer ca masinile europene si japoneze au fost o prezenta exotica in acest episod. Din legendarele masini cu Hemi-uri remarcam in film cateva exemplare cum ar fi Chevrolet Chevelle SS, Dodge Charger R/T, Ford Torino, Buick Grand National si Plymouth Road Runner. Restul sunt reprezentate de Subaru Impreza WRX STI, Nissan GTR R34, Porsche Cayman S, BMW M5. Chiar daca raportul pare echilibrat, tind sa cred ca balanta se inclina in favoarea muscle-car-urilor.
De aceea mi-a trecut prin cap sa lansez un sondaj sa vad cam cat de populare sunt printre noi aceste modele oarecum spectaculoase. O sa incerc sa atasez poze cu fiecare model, pentru ca este posibil sa nu recunoastem un model dupa nume.

1. Plymouth Hemi Cuda
2. Dodge Charger R/T
3. Chevrolet Camaro
4. Chevrolet Chevelle SS
5. Dodge Challenger
6. Plymouth Road Runner
7. Ford Mustang


Imaginile postate mai sus sunt doar un exemplu, pentru ca aceste modele au suferit modificari de-a lungul timpului, majoritatea fiind modele foarte longevive. In curand o sa incerc sa uploadez si cateva galerii foto cu aceste modele.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...