Saturday, February 21, 2009

Noul Audi A8?

Am gasit zilele acestea pe internet nijte poze ce ilustreaza un viitor A8. Iata ca inginerii de la Ingolstadt pregatesc in secret un rival pe masura pentru noul BMW seria 7. Pentru ca bavarezii de au adus pe piata un model mult mai frumos decat precedentul septar, rivalii lor pregatesc in curand lansarea limuzinei atat de populara in toata lumea.
Aspectul noului A8 aduce foarte mult masina la noua linie de design implementata pentru prima data pe noul A4. Si nu a dat gres. Dimpotriva. Designul noului A4 l-a propulsat direct pe locul intai in clasamentul vanzarilor auto premium al segmentului mediu. Asadar apar ledurile pe noul A8, motivul farurilor fiind acelasi ca in cazul lui A4. Spatele aduce mai mult modelului A6 facelift. Schimbarile de la interior nu sunt majore, insa aduc in bine din punct de vedere al stilului.
Pentru ca din punct de vedere calitativ nu cred ca posesorii actualului A8 se plang de interior. Toate acestea se reunesc armonios pe noul Audi, masina aratand mult mai bine decat precedentul model. Poate o sa o vedem in Transporter 4, daca seria acestui film va continua. Referitor la motorizari, nu se stie nimic, insa nemtii nu inlocuiesc ceva ce merge bine, ci tind sa-l imbunatateasca. De aceea cred ca gama de motorizari va fi cam aceeasi, insa cu noi modificari menite sa-i sporesca puterea si sa-i scada consumul.
In concluzie nu ramane decat sa asteptam sa vedem noul model pentru a ne convinge inca odata de forta celor de la Audi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...