Wednesday, March 30, 2011

Cand 500 nu-ti ajung ... cumpara-ti 550!


     Acesta este sfatul pe care ti-l ofera Porsche, daca esti nemultumit de performantele modelului Panamera Turbo. Reflectand asupra acestui sfat ma intreb totusi : Exista vreo persoana nemultumita de performantele Turbo-ului? Greu de spus! Cert este ca Porsche nu vrea sa piarda absolut niciun client in defavoarea rivalului din Affalterbach, si anume CLS63 AMG.
     Daca ma intrebati pe mine care ar fi motivele pentru care Porsche lanseaza Panamera Turbo S, probabil as fi capabil sa enunt doua-trei. Dar, odata ce masina a fost lansata, mai conteaza motivele? Eu cred ca nu! In momentul de fata, conteaza doar succesul pe care il va avea aceasta limuzina supersport.
     Ar cam fi cazul sa trecem in revista si cateva din datele tehnice ale modelului din Stuttgart : propulsorul V8 biturbo de 4.8 litri a suferit cateva modificari, in urma carora si-a adaugat in palmares 50 de cai. Adaugati la cei 500 oferiti de Turbo-ul simplu, acestia furnizeaza performante uimitoare : 0-100 km/h in 3.6 secunde si 306 km/h viteza maxima. Pana acum, toate aceste performante suna uimitor. Partea neplacuta a acestui post este momentul in care afli pretul platit pentru aceste performante : 173.000 dolari (a fost anuntat doar pretul pentru State).
     Oricat de performant ar fi Panamera Turbo S, favoritul meu ramane in continuare Quattroporte-ul, urmat indeaproape de CLS63 AMG. De ce? Motivul meu este simplu. Cand platesti aproape 200.000 dolari pentru o masina, te mai gandesti si la aspectul acesteia, nu numai la performante. Punct!







[Sursa : Autoblog]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...