Tuesday, March 3, 2009

Salonul Auto Geneva

Iata ca s-au deschis portile pentru ziaristi la Salonul Auto de la Geneva. Deodata, toate presupunerile celor nerabdatori sunt confirmate sau infirmate de fotografiile aparute pe internet.
Cateva lucruri notabile ar fi comercializarea modelului Aston Martin One 77, bineinteles, in editie limitata si cu un pret pe masura. Posesorii de Veyron au de ce sa se dea cu capul de pereti. La acelasi pret, One 77 ofera intr-adevar mai putina putere (in jur de 700 CP), insa un design care taie rasuflarea oricui.
Alt lucru interesant a fost lansarea Infiniti Essence, ceea ce demonstreaza ca aceasta criza economica ii forteaza pe americani sa creeze masini frumoase. Ciudat lucru! Probabil modelul va fi dotat si cu un motor foarte puternic, cu o cilindree moderata si consum rezonabil. Ar fi o performanta pentru ei.
Pentru pasionatii de tuning, recomand modelul Mansory Chopster, realizat in intregime de tunerul elvetian, dupa ce a luat locul de tuner de casa Porsche de la Rinspeed.
Pentru ecologistii inraiti, italienii au construit un model care atinge 300 kmh, este prietenos cu mediul, si mai are si un portbagaj!
Mai trebuiesc reamintite conceptul suedez Koenigsegg Quant, olandezul zburator Spyker C8 Aileron, si modelele italiene Ferrari 599 xx si Lamborghini Murcielago LP670 SuperVeloce.


Galerie foto aici

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...