Wednesday, January 26, 2011

Black. 911 Black


     Daca tot am vorbit mai devreme de Porsche, si de gama lor variata de modele 911, trebuie neaparat sa prezint noul 911 Black Edition. Presupun ca numele e suficient pentru a sugera ca masina, ce va fi disponibila din luna aprilie a acestui an, este o editie limitata. Constructorul din Zuffenhausen va produce doar 1911 de unitati (atat coupe cat si cabrio).
     Ca performante, noul model nu are nicio imbunatatire, el fiind doar un Carrera S (motorul boxer de 345 CP). Ca transmisie, clientii pot alege fie o cutie manuala cu 6 trepte, fie celebra PDK cu 7 rapoarte. Daca sunteti hotarati sa achizitionati un Porsche editie limitata, trebuie sa stiti ca masina poate fi comandata in doua nuante de negru, cu acoperis retractabil negru (daca este versiunea Cabrio), etrieri negri si interior din piele neagra. De fapt, proportia negru-argintiu a acestui model este intalnita intr-un singur loc : in vestimantatia 'Doamnei cu coasa'. Cam atat de putin arginitiu are acest 911. In schimb, un lucru bun este faptul ca atunci cand vei afla pretul fata ta nu va deveni la fel de neagra ca vopseaua de pe capota (pretul fiind acelasi cu al modelului Carrera echipat conform celor spuse mai sus).
     Cuprinsi de avantul editiilor speciale, cei de la Porsche au vopsit un Carrera in negru, i-au pus 2 placute argintii care atesta faptul ca sunt produse intr-un numar limitat si gata. Nu cred ca aceasta este solutia, mai ales ca din Zuffenhausen au plecat in ultimul timp niste masini foarte interesante : 911 Sport Classic, 911 Speedster, 911 GT2 RS. Sper ca vanatoarea aceasta dupa masini exclusiviste sa nu-i determine pe cei de la Porsche sa dilueze ADN-ul marcii doar din dorinta de a creste in vanzari.







[Sursa : Autoblog]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...