Wednesday, January 26, 2011

VW Race Touareg 3 si VW Touareg Gold Edition

     Dupa ce au castigat raliul Dakar trei ani la rand, nemtii de la Volkswagen au decis ca au suficienta credibilitate pentru a comercializa un automobil off-road clientilor cu portofel gros. Astfel, la Salonul Auto din Qatar, concernul din Wolfsburg a prezentat versiunea de strada a fiorosului Race Touareg 3. Sub capota masinii se afla acelasi motor TDI de 2.5 litri ce produce 300 CP.
     Schimbarile exteriorului sunt minore, acesta fiind identic cu cel al  modelului care l-a propulsat pe Nasser Al-Attyiah pe locul 1 in Argentina. De remarcat sunt jantele aurii de la BBS si inscriptiile 'Race Touareg' aflate pe pragurile masinii. Asa cum era de asteptat, interiorul trebuia modificat masiv inainte ca masina sa fie disponibila publicului amator. Insa nemtii n-au pierdut niciun moment si, apeland la fibra de carbon, aluminiu si piele, au creat un interior absolut genial.

     O alta noutate la Salonul din Qatar este editia speciala a noului Touareg : Gold Edition. Dupa cum numele sugereaza, masina este detaliata cu aur de 24k. La exterior observam jantele de 22 inci, grila radiatorului, ramele geamurilor, sinele de pe plafon, si inscriptiile de pe hayon. Interiorul este decorat foarte atent si as indrazni sa spun ca arata bine.
     Cu toate acestea, cred ca aceasta masina nu va fi decat un moft al bogatasilor din desert, creeata cu unicul scop de a-i creste cota SUV-ului din Wolfsburg.






[Sursa : Autoblog]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...