Friday, September 17, 2010

Future classics?

Cati dintre voi va mai amintiti reportajul Top Gear despre masinile cu potential de a deveni 'viitoare clasice' ale industriei auto? Hammond a prezentat doua masini de provenienta germana : VW Corrado VR6 si Mercedes-Benz 190E 2.5 16V. Pentru cei ce n-au vazut sau nu-si mai amintesc acel reportaj, il pot urmari mai jos.


Acum ca v-ati facut o idee despre ce vorbesc, sa trecem la subiect. Din lipsa de ocupatie, am dat o raita pe unul din cele mai mari site-uri auto second-hand de la noi din tara si am incercat sa gasesc cateva masini care s-ar incadra la 'viitoare clasice'. Sunt sigur ca nu toate vor avea in viitor acest statut, dar in opinia mea niciuna nu s-ar face de ras in acel grup select al 'clasicelor de maine'. Majoritatea sunt foarte rulate si cel mai posibil prost intretinute, avand in vedere starea drumurilor din tara noastra si atitudinea romanului de rand fata de automobil. Dar sunt convins ca odata ce vor ajunge in posesia unui pasionat, masinile vor recapata stralucirea de alta data.

Un click numele automobilului o sa va directioneze spre pagina de pe site-ul auto second-hand. Mare atentie! Fotografiile de pe blog nu-s aceleasi cu fotografiile automobilelor oferite spre vanzare.
  • Audi RS6 [2003] - 32.000 euro. Tind sa cred ca versiunea Avant are sanse mai mari sa intre in categoria clasicelor, dar nici sedanul nu poate fi ignorat.

    No comments:

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...