Monday, September 20, 2010

Un bolid pentru Poseidon

   In mitologia greaca, tridentul zeului Poseidon era sursa puterilor acestuia. Daca in mana zeului tridentul provoca furtuni si cutremure cand lovea pamantul, aflati ca in mainile inginerilor din Modena tridentul a devenit mult mai puternic. Atat de puternic incat doar la o simpla atingere a pamantului, acesta se cutremura din temelii. Ultima dovada a puterii acestuia va fi expusa la Paris sub numele de Gran Turismo MC Stradale.
   Italienii sustin ca acesta reprezenta o punte intre modelul Gran Turismo si bolizii de curse MC GT4, exact cum este F430 Scuderia pentru Ferrari. Modificarile aduse modelului implica un sasiu modificat, aerodinamica imbunatatita si un motor mai puternic, care ofera acum 450 CP. Aceasta putere, combinata cu puterea tridentului ar trebui sa fie suficiente pentru ca Pamantul sa se invarta in sens invers la fiecare burn-out al masinii. Destul cu vorbele, a venit vremea sa vizualizam ceva arta pe roti.


P.S. Sunt curios daca dupa ce ati vazut pozele astea mai aveti curajul sa afirmati ca bazaconia aia lansata de Mansory arata bine (vorbesc de Mansory Maserati Gran Turismo S).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...