Tuesday, February 22, 2011

Prostul si Norocul sunt pasageri in aceeasi masina


     In imaginea de mai sus este un Pagani Zonda F, transformat de 'geniul creator' al unui idiot cu bani intr-o gramada neordonata de aluminiu si fibra de carbon. Saptamana trecuta, Steffen Korbach, proprietarul acestui bolid, s-a crezut pilot de Formula 1 si a impins Zonda-ul pana la 320 km/h pe o autostrada din Italia. In urmatoarele secunde a realizat ca pentru a fi cu adevarat pilot ai nevoie si de altceva in afara de un picior drept din plumb. Accidentul a survenit in urma pierderii controlului, masina transformandu-se intr-o 'centrifuga' de un milion de euro si lovindu-se de cateva ori de parapetii de pe sosea. Partea buna este ca atat soferul, cat si nefericitul pasager au scapat doar cu niste zgarieturi.
     In urma acestui accident, cu totii am realizat ca Pagani este in stare sa te duca la 320 km/h, dar este in stare sa te si aduca inapoi la 0, chiar daca esti un dobitoc de proportii.

     Apropo, am uitat sa va spun. Korbach este noul proprietar al firmei de tuning Gemballa, care devenise falimentara dupa moartea fondatorului (Uwe Gemballa n-a murit, a fost executat de Mafie in Africa de Sud).
     Partea proasta este ca neamtul mai are in garaj masini precum Gemballa Mirage GT, cateva Lamborghini-uri Gallardo si Murcielago, dar si un nou-nout McLaren MP4-12C. Ma tem ca toate aceste bijuterii sunt in pericol, avand in vedere ca nu este prima data cand Steffen este amendat pentru viteza excesiva.





[Sursa : Autoevolution]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...