Wednesday, February 2, 2011

Lamaia furioasa


     Un prieten de-al meu obisnuia sa spuna ca nu poti aprecia berea cu adevarat pana nu incerci berea fara alcool. Avand aceasta fraza ca punct de plecare, am ajuns la concluzia ca nu poti aprecia cu adevarat aspectul unei masini pana nu vezi cateva versiuni tunate ale modelului respectiv. Si cred ca nu este exemplu mai bun decat Porsche-ul Panamera.
     Desi sunt un fan inrait al producatorului din Zuffenhausen, trebuie sa recunosc ca la inceput Panamera-ul mi s-a parut absolut groaznic. Arata ca un 911 dupa o supradoza de viagra. Comparativ cu masinile disponibile in clasa lui, acest model este foarte, foarte trist. Dar, de cand tunerii de la Mansory si-au dedicat o buna parte din timp modificarii 'limuzinei' Porsche, ceva s-a schimbat. Deodata Panamera mi se pare acceptabil.
     Ultima isprava a celor de la Mansory arata ca o lamaie vitezomana, sau, mai rau, un borcan aerodinamic de mustar. Restul vorbelor sunt de prisos. Daca sunteti dornici de adrenalina, va invit sa va aruncati ochii pe imaginile de mai jos. Senzatii tari garantate!






[Sursa : TopSpeed]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...